일 | 월 | 화 | 수 | 목 | 금 | 토 |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
- 태화강 억새숲 국가정원 코스모스꽃
- 태화강의 겨울 동물
- 태화강 국가정원의 백로떼
- 태화강 국가정원
- 태화강의 백로떼
- 태화강 국가정원 국화원
- 태화강
- 태화강국가정원
- 태화강 해오라기.
- 태화강 국가정원의 겨울풍경
- 문주란 꽃
- 왜가리떼
- 태화강의 여름풍경
- 태화강 해오라기
- 오블완
- 태화강의 해오라기떼
- 태화강국가정원의가을
- 태화강 수달
- 태화강국가정원의 가을.
- 태화강의 여름조류.
- 태화강 누치떼
- 태화강국가정원의 억새숲
- 태화강 국가정원 봄꽃축제
- 티스토리챌린지
- 태화강 국가정원의 여름풍경
- 태화강의 봄풍경. 태화강 국가정원의 봄
- 태화강 잉어산란
- 태화강국가정원 봄꽃축제
- 흰날개 해오라기.
- 태화강의 여름 풍경.
- Today
- Total
바람따라 구름따라
채식주의자를 위한 아름답고 맛있는 Desserts And Breakfasts 본문
If you're one of those people who thinks that vegan food is all leaves and dirt, get ready to be amazed.
A 16-year-old Instagrammer named Jose is banishing 'boring food' by crafting colorful, vibrant, and completely vegan breakfasts
and sweets that even dedicated carnivores are drooling over.
The teen tries out a variety of trendy dishes, such as smoothie bowls and raw cheesecakes, with shimmering frozen fruit acting
as both the main ingredient and the 'crown of jewels' in each meal.
Creamy, fresh textures abound, making each creation seem more satisfying than the last.
The most appealing part of Jose's culinary delights, however, is the sheer amount of color he manages to pack into each one.
Well, it looks like being vegan might not be so bad after all!
We promise you'll be hungry after scrolling down and seeing these all-natural treats for yourself
- just be sure to vote for the ones you'll try your own hand at making.
'맛집,음식 이야기' 카테고리의 다른 글
미국에서 꼭 먹어봐야 하는 패스트푸드점 TOP 10 (0) | 2017.10.06 |
---|---|
한국인만 먹는 음식 5가지 (0) | 2017.09.27 |
100萬원 짜리 韓定食 (0) | 2017.07.31 |
세계의 특이한 음식 10 (0) | 2017.07.26 |
세계의 Shocking food (0) | 2017.07.09 |